Αρχιτεκτονικό

Η εταιρία με πλήρως μηχανογραφημένα σχεδιαστικά προγράμματα έχει αναπτύξει ομάδα σχεδιασμού και επίσης συνεργάζεται άριστα με μελετητικά γραφεία στον αναλυτικό σχεδιασμό κάθε έργου, επιτυγχάνοντας άριστη ποιότητα και εφαρμογή.

Oι μηχανικοί μας μελετούν και παράγουν οποιαδήποτε απαιτούμενη ειδική διατομή προφίλ αλουμινίου. Επίσης, συνδράμουν τους εμπόρους και κατασκευαστές τόσο κατά τη φάση της μελέτης ή/ και υποβολής μιας ανταγωνιστικής προσφοράς όσο και κατά τη φάση της κατασκευής.

Τα προφίλ που παράγονται καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής αλουμινίου, ανθίστανται αποτελεσματικά στις ποικίλες ακραίες κλιματολογικές συνθήκες στις οποίες εκτίθενται, διατηρώντας πάντα το μοντέρνο σχεδιασμό τους

Τα συστήματα αλουμινίου της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ καλύπτουν όλο το εύρος των κατασκευών; Απλά Κτίρια, Υπερπολυτελή Συγκροτήματα Γραφείων & Κατοικιών, Κατοικίες Ειδικών Προδιαγραφών, Σχολικά Συγκροτήματα, Νοσοκομεία.

Στο εργοστάσιο παράγονται οι γνωστές σειρές EVRO και SLIM απλές και θερμοδιακοπτόμενες, καλύπτοντας όλη τη γκάμα των ανοιγόμενων και συρόμενων κουφωμάτων, υαλοπετασμάτων, καθώς και εσωτερικών χωρισμάτων.

Επισημαίνεται ότι η εταιρία διαθέτει πλήρη γκάμα εξαρτημάτων και ελαστικών για όλες τις σειρές αλουμινίου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εξυπηρετώντας άμεσα τις ανάγκες των κατασκευαστών

Τα συστήματα αλουμινίου EVRO και Slim έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΝ ISO 9001:2000 TUV Αυστρίας, καθώς και του ΕΝ ISO 14001.

Μεταλουμίν Α.Ε.Β.Ε. διαθέτει υπερσύγχρονη μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής με δύο γραμμές παραγωγής, καλύπτοντας όλες τις αισθητικές απαιτήσεις των πελατών και προσφέροντας ευελιξία και δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής χρωμάτων. Η μονάδα επιτυγχάνει τελειότητα στα χρώματα των παραγόμενων προφίλ λευκού και λοιπών αποχρώσεων, των ειδικών υπερανθεκτικών βαφών καθώς και 30 επιλεγμένων απομιμήσεων ξύλου.

Παράλληλα, η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ειδικεύεται στη μελέτη, το σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικού προφίλ για βιομηχανικές και βιοτεχνικές χρήσεις βάσει σχεδίου, καθώς και προφίλ περσίδας και άλλων standard προφίλ αλουμινίου.

Η εταιρεία βασίζεται στο έμπειρο προσωπικό της, που σήμερα είναι περισσότερο δυναμικό παρά ποτέ, με νέους, εξειδικευμένους τεχνικούς, που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας των υλικών και τη συνεχή ενημέρωση και εξυπηρέτηση των Μελετητών, Εμπόρων και Κατασκευαστών.