Η εταιρία μας

Στο χωρο του αλουμινίου από το 1969

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. είναι από τις πρώτες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται από το 1969 στον τομέα της παραγωγής προφίλ αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές (πόρτες και παράθυρα) και ειδικές κατασκευές (σκάλες, φωτιστικά, θερμοκήπια κλπ.) Εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών Αττικής. Σε μια έκταση 23.000 τετραγωνικών μέτρων λειτουργεί η παραγωγική μονάδα η οποία περιλαμβάνει:  • Πρέσα διέλασης ετήσιας παραγωγικής δυναμικότητας 5000 τόνων προφίλ
  • Οριζόντια μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής με 2 καμπίνες για ταυτόχρονη βαφή λευκού και λοιπών αποχρώσεων (RAL,MAT,Υπερανθεκτικά)
  • Μονάδα βαφής αποχρώσεων ξύλου με τη μέθοδο της σουμπλιχρωμίας
  • Τμήμα ειδικών κατεργασιών

 

H ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και εμπλουτίζει τη γκάμα της με νέες ποιοτικές σειρές, προτείνοντας «επένδυση στην πραγματική αξία του προϊόντος». Η φιλοσοφία της εταιρίας συνοψίζεται στα εξής: «Άριστη Σχέση Ποιότητας-Τιμής, Ποικιλία και Πληρότητα, Καταξιωμένο Σύστημα, Υψηλή Αισθητική, Απλότητα Κατασκευής, Ευκολία Τοποθέτησης και Άμεση Τεχνική Υποστήριξη»

 

Η παρουσία μας

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα συστήματα αλουμινίου ΕVROPLUS της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή των μεγαλύτερων Ολυμπιακών Έργων στην Αθήνα το 2004. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι από τις 2.500 κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού στις 1.750 (ποσοστό 70%) χρησιμοποιήθηκαν αλουμίνια της εταιρίας μας.

Οι εξαγωγές της εταιρίας εστιάζονται στις αγορές της Αγγλίας, Γερμανίας, Ρουμανίας Κύπρου, Μάλτας, Βελγίου, Σλοβακίας, Τσεχίας. Η εταιρεία έχει ενεργή παρουσία με υποκαταστήματα στη Ζάμπια, την Τανζανία και την Αιθιοπία. Για την περιοχή αυτή έχει σχεδιάσει και παράγει ειδικά συστήματα προσαρμοσμένα στις συνθήκες των χωρών αυτών.

Photo Gallery

big5


Τελευταία Νέα

Project Lebanon 2018
Στις 26-29 Ιουνίου 2018 η Μεταλουμίν Α.Ε.Β.Ε. θα συμμετέχει στην έκθεση Project Lebanon 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Seaside Arena, Beirut New Waterfront, Lebanon. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το http://www.projectlebanon.com/

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη METALOUMIN
Εκδρομή και Μάθηση

The Big 5 Saudi
Στις 5-8 Μαρτίου, 2018 η Μεταλουμίν Α.Ε.Β.Ε. θα συμμετέχει στην έκθεση BIG5 Saudi International Building & Construction Show, που θα πραγματοποιηθεί στο Jeddah Centre for Forums and Events. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το https://www.thebig5saudi.com/.


Εμπειρία

Είναι από τις πρώτες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα (1969) και με σημαντική παρουσία στο εξωτερικό

 

Ποιότητα

Οι διαδικασίες παραγωγής τηρούν τις απαιτήσεις του συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο EN ISO 9001

 

Καινοτομία

Οι έμπειροι μηχανικοί της εταιρίας σχεδιάζουν καινοτόμα προϊόντα και προσαρμόζουν τις λύσεις στις ανάγκες του πελάτη

 

Αξιοπιστία

Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών pre και after sales, οδηγεί στο χτίσιμο μακροχρόνιων συνεργασιών

 

 

Από το 2009 η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ έχει εξειδικευτεί και δραστηριοποιείται έντονα στο σχεδιασμό και την παραγωγή σταθερών και ρυθμιζόμενων βάσεων στήριξης αλουμινίου για φωτοβολταϊκούς συλλέκτες σε αγρούς, βιομηχανικές στέγες και οικιακές εγκαταστάσεις (κεραμοσκεπές και δώματα ).

Η εταιρία έχει πραγματοποιήσει έργα 350 ΜW στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκ των οποίων τα 120 MW αφορούν οικιακές βάσεις στήριξης.

Οι βάσεις στήριξης είναι ικανές να δεχτούν κάθε τύπο συλλέκτη (κρυσταλλικοί και thin film) , παράγονται καθετοποιημένα από το εργοστάσιο μας στην Ελλάδα και συνοδεύονται από stainless steel (INOX) εξαρτήματα υψηλής ποιότητας.

Για βάσεις φωτοβολταϊκών που απέχουν λιγότερο από 3 χλμ. από την θάλασσα παρέχεται ανοδείωση υψηλών προδιαγραφών για επιπλέον αντοχή στη διάβρωση. Επιπλέον η εταιρεία δραστηριοποιείται και στην κατασκευή και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων με έντονη παρουσία σε αρκετές χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Η Μεταλουμιν κοντά σας!

  • πραγματοποιεί κατά περίπτωση μελέτες για ειδικές φωτοβολταϊκές κατασκευές (βιομηχανικές στέγες , στέγαστρα αυτοκινήτων κ.α.)
  • Διαθέτει προσυναρμολογημένα kit δυναμικότητας 3kW, 5kW και 10kW για ταράτσα ή κεραμοσκεπή.

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. έχει καθιερώσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004 και έχει πιστοποιηθεί από το φορέα TUV AUSTRIA.

Τα συστήματα στήριξης έχουν μελετηθεί και πιστοποιηθεί ως προς τη στατικότητά τους από τον οργανισμό της TUV.

Παρέχεται εγγύηση 25ετίας και δήλωση συμμόρφωσης CE.

Ανανεωμένο Πρόγραμμα
Εξοικονομώ κατ' Οίκον II

eksoikonomisi

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Μάθετε περισσότερα...

Η ABM Hellas, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως πλακάκια τεχνητός γρανίτης πάχους 3-5mm, μάρμαρο, τεχνητοί γρανίτες, ψηφίδες, spa- pool, είδη υγιεινής, μπαταρίες- αξεσουάρ καθώς και τρισδιάστατες επενδύσεις εσωτερικού χώρου.